Nystart efter sommaren?

38 min

Sommaren är slut och hösten rivstartar. Men semestern och ledigheten i år kanske har fått dig att tänka över ditt liv lite extra. Har du bestämt dig för att ändra på något? Ring 099-110 90 i kväll eller mejla karlavagnen@sverigesradio.se! Du kan också kommentera här på hemsidan eller på vår Facebooksida.

Augusti är månaden då vi är många svenskar som bestämmer oss för att förändra våra liv: börja på högskolan, byta jobb, bryta upp från våra förhållanden eller flytta. Ska du köpa häst, hund eller nytt hus? Vad har du bestämt dig för att förändra efter sommaren?

Har frånvaron av överfulla mailkorgar och pipande telefoner under de lediga dagarna gett dig tid att på djupet reflektera över din livssituation? Du kanske har funderat ut de mest storslagna planerna för ditt liv - som du nu tänker förverkliga! Ring då till Johanna Linder i kväll och berätta, Karlavagnen startar klockan 23.07.

Kommentarer här på hemsidan ska vara kopplade till artikeln. Inlägg som inte håller sig till ämnet riskerar att tas bort. Allmänna synpunkter eller frågor hänvisar vi till Lyssnarservice. Kommentarerna bör utmärkas av respekt för andra och hålla en god ton.
Läs också Sveriges Radios regler gällande kommentering.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".