NATO-debatt, Fluortantens dag och Elisabeth Tarras-Wahlberg

41 min

Nordegren & Epstein får besök i studion av Elisabeth Tarras-Wahlberg, aktuell med boken Journalister är också människor, Katarina Kovàcs Warnebrant, tandvårdsstrateg Folktandvården och Försvarsminister Peter Hultkvist.

Hela alliansen är nu på väg att enas om att kräva svenskt NATO-medlemskap. Försvarsminister Peter Hultkvist kommer till studion för att berätta varför han vill ha ett mycket närmare samarbete med USA men inte medlemskap.
Möt hovets före detta informationschef Elisabeth Tarras-Wahlberg, aktuell med boken Journalister är också människor. Thomas Nordegren, som anser att den lär ut hur man "dompterar mig och mina kollegor", undrar också om författaren "verkligen menar att vi är människor"? 

Thomas uppmärksammar Fluortantens dag. Vilka är våra fluortanter och fluorgubbar egentligen? Hur sköter vi våra tänder och vilka är för- och nackdelarna att skölja med det icke-metalliska grundämnet som har atomnummer 9, kemiska beteckningen F och tillhör gruppen halogener?  Katarina Kovàcs Warnebrant, tandvårdsstrateg Folktandvården, svarar på Thomas och Louises frågor.

Programledare: Thomas Nordegren
Bisittare: Louise Epstein
Producent: Ülkü Holago


Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".