Naturen – terapi eller äventyr?

86 min

Fler och fler söker sig ut till naturen. Vad beror det på, egentligen? Vad lockar dig? Gillar du strapatser, eller är det ett lugn du söker? Oavsett vilket är du välkommen att prata med Per Scholander i Halmstad i kväll. Ring 099-110 90 eller mejla karlavagnen@sverigesradio.se! Du kan också kommentera här på hemsidan eller på vår Facebooksida.

Kan de vara som du kanske hörde i P1 nyligen, att naturen fungerar som terapi? På vilket sätt hämtar du kraft i naturen? Var skogen din bästa vän när du själv hamnade i en kris i livet? Eller är det helt enkelt så att du alltid längtar efter att vika ut din picknickduk på en äng? Kanske nöjer du dig med en svamputflykt eller så vill du helst fälla skogens konung.

I kväll i Karlavagnen med Per Scholander så vill vi gärna höra om dina erfarenheter och om din finaste naturupplevelse. Men du kan också ringa om du inte alls pigg är på naturpromenader, utan är rädd för skogen. Eller så älskar du granar. Vi drar igång direkt efter sporten 21:40

Ring 099-110 90 (telefonslussen öppnar 21.00) eller mejla till karlavagnen@sverigesradio.se!

Mejla gärna i förväg och skicka med telefonnummer om du vill vara med i radio. Du kan också kommentera på vår Facebooksida eller twittra med taggen #karlavagnen. Vi finns även på Instagram.

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista