Ulf Danielsson, Martina Thun, Parisa Amiri och Anders G Carlsson

45 min
Annika Lantz, Ulf Danielsson, Martina Thun, Parisa Amiri, Anders G Carlsson och Sara Lövestam är samlade i Studio åtta i Radiohuset i Stockholm för direktsänd frågetävling om veckans nyheter!

Direktsända frågesporten Lantzkampen noterar denna vecka att Studio Ett är väl förberett inför advent och att vi åter igen når tvålagsmålet.

Vilken vecka vi har haft! Anna Kinberg Batra, Lasse Johansson och Stefan Löfven är några av veckans inspiratörer när Lantzkampens frågeformulär satts samman av en programledare som varit lite feberyr och inte helt ansvarar för sina frågor denna vecka.

Annika Lantz kommer dock rosig men frisk att leda Lantzkampen denna septembervecka då det varit så många nyheter som slutat oväntat att inte ens allt får plats!

Veckans gäster är vana lantzkampare även om det är första gången som SVTs producent och projektledare Anders G Carlsson och SVTs Edit-redaktör Parisa Amiri tävlar i samma lag.

I andra laget hittas två som hämtats från olika yrkeshåll men som båda har rötterna i Dalarna och som är vana att tävla tillsammans både i På Spåret och Lantzkampen. Fysikprofessor Ulf Danielsson och P3s Morgonpasset-programedaren Martina Thun kommer som vanligt segervissa.

En fråga som kommer att få sitt svar i kväll är: Kommer Sara Lövestam att ge Annika Lantz någon poäng? Minnesgoda vet att det skedde en poängutdelning från domare till programledare förra sändningen.