Kärlek över gränser

74 min

Kärlek känner inga gränser. Varken kulturella, språkliga eller geografiska. Ibland blir det för tungt men oftast kan man ha en relation som är rikare än många andra. På måndag kväll i Karlavagnen vill Fredrik Virtanen och Marjaana Kytö höra dina erfarenheter av denna gränslösa kärlek. Ring 099-110 90 på måndagskvällen eller mejla karlavagnen@sverigesradio.se! Du kan också kommentera här på hemsidan, på vår Facebooksida eller på Instagram.

När man är kär är man beredd att jobba lite extra för att klara av de utmaningarna man möter när man inte delar samma bakgrund. 

Hur är det att blir kär in en person från en annan kultur – eller från ett annat land? Vad finns det för härliga historier om språkliga missförstånd  eller möten med släkten? Varför tog kärleken slut eller varför var det värt att kämpa?

Ring Fredrik Virtanen och Marjaana Kytö på 099-110 90 (telefonslussen öppnar klockan 21), mejla karlavagnen@sverigesradio.se och kommentera på vår Facebooksida eller på Twitter med #karlavagnen. Vi finns också på Instagram.

Voit kertoa tarinasi myös suomeksi!

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista