Att leva med en snarkare

89 min

100 000-tals svenskar snarkar. Inte bara personen som gör det blir lidande. Även partnern och kanske hela familjen drabbas av sömnproblem på grund av att det låter som en motorväg i sovrummet. Ring 099-110 90 i kväll eller mejla karlavagnen@sverigesradio.se! Du kan också kommentera här på hemsidan eller på vår Facebooksida.

Vad gör du för att stå ut? Eller gick det så långt att det splittrade familjen? Och du som drar timmerstockar, har snarkandet blivit ett socialt handikapp där du väljer bort resor, dejtande och konferenser med jobbet? Massor av hjälpmedel finns att tillgå, bettskenor, andningsmasker, snarkspray, näsvidgare... Men vad gör man om inget av det hjälper?

Vi pratar inte så ofta om det som sker innan för sovrummets väggar, men ikväll i Karlavgnen vill programledare Pernilla Arvidsson höra din berättelse om att leva som eller med en snarkare. Ring 099-110 90, slussen öppnar kl.21. Mejla redan nu karlavagnen@sverigesradio.se.

Kommentarer här på hemsidan ska vara kopplade till artikeln. Inlägg som inte håller sig till ämnet riskerar att tas bort. Allmänna synpunkter eller frågor hänvisar vi till Lyssnarservice. Kommentarerna bör utmärkas av respekt för andra och hålla en god ton.
Läs också Sveriges Radios regler gällande kommentering.

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista