Besviken? När livet inte levererar

92 min

När semstern inte blev så bra som man hoppats. När ens favoritlag spelar sämre än vad man trott. Eller när huset inte alls var så trevligt som man tyckt under visningarna. I Karlavagnen onsdag är du välkommen att prata med Johanna Linder i Jönköping om livets besvikelser och hur vi hanterar dem. Ring 099-110 90 i kväll eller mejla karlavagnen@sverigesradio.se! Du kan också kommentera här på hemsidan eller på vår Facebooksida.

I söndags köade tusentals människor utanför globen i flera timmar. En U2-konsert var först försenad och efter flera timmar ställdes den slutligen in. Pengarna tillbaka var en klen tröst för de som planerat länge, och rest långt, fixat barnvakt och bokat hotell för att få se legenderna en kväll.

När blev du riktigt besviken senast och hur gjorde du för att hantera dina känslor?

Det blir ju inte riktigt som man tänkt sig när semestern bara består av regniga dagar. Eller när resan som man laddat för så länge och sett fram emot, inte alls blir som på bilderna i charterbolagets katalog.

Det är saker som i det stora hela kanske inte betyder så mycket, men som man blir så gruvligt besviken på ändå. Vad har du varit med om? Har du sålt smöret och tappat pengarna? I kväll i Karlavagnen talar vi om när livet inte levererar. Ring Johanna Linder 099-110 90, slussen öppnar 21. Mejla redan nu karlavagnen@sverigesradio.se.

Ring till Johanna Linder i kväll på 099-110 90 (telefonslussen öppnar 21.00) eller mejla till karlavagnen@sverigesradio.se!

Mejla redan i förväg och skicka med ditt telefonnummer om du vill vara med i kvällens program!

Du kan också kommentera på vår Facebook-sida och på Twitter med #karlavagnen. Vi finns även på Instagram.

Kommentarer här på hemsidan ska vara kopplade till artikeln. Inlägg som inte håller sig till ämnet riskerar att tas bort. Allmänna synpunkter eller frågor hänvisar vi till Lyssnarservice. Kommentarerna bör utmärkas av respekt för andra och hålla en god ton.
Läs också Sveriges Radios regler gällande kommentering.

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista