Jag och min far och mitt barn

117 min

Relationen till pappa kan se ut på många sätt. Komplicerad , frustrerad eller enkel och tydlig. Hur ser din relation ut till pappa? Hör av dig till Peter Wahlbeck och berätta! Ring 099-110 90 i kväll eller mejla karlavagnen@sverigesradio.se! Du kan också kommentera här på hemsidan eller på vår Facebooksida.

Är du kanske pappas flicka som revolterade rejält när du blev tonåring? Eller så förändrades relationen helt när du fick egna barn och själv kunde titulera dig pappa eller mamma? Var pappa närvarande eller frånvarande och vad har det betytt för dig?

I kvällens Karlavagnen vill vi prata om pappa. Ring till Peter Wahlbeck, fembarnspappa som är med i studion efter nionyheterna.

Dela med dig av dina erfarenheter till 099-110 90, slussen öppnar 21:00. Du kan också mejla oss på karlavagnen@sverigesradio.se. Glöm inte att bifoga ditt telefonnummer om du vill vara med i kvällens program. Du kan även kommentera och kontakta oss via vår Facebook-sida och på Twitter, gärna med #karlavagnen. Vi finns även på Instagram.

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista