Titiyo, Molly och Måns på utmanarlistan

5:15 min

Den här veckan får Måns Zelmerlöw chansen att utmana sig själv - faller det väl ut kan han till nästa vecka ha två låtar på listan. Han ligger ju sedan melodifestivalvinsten på listan med ”Heroes” och är nu aktuell med ”Should´ve gone home”. Vem tror du har störst chans av veckans utmanare?

Titiyo – Titiyo slog igenom i slutet av 80-talet med låten ”Talking to the man in the moon”. Senare i höst är hon aktuell med sitt första album på svenska. På flera låtar får vi uppleva 80- och 90-talets Stockholm, kanske mest tydligt i taxifärden på nya singeln som heter just ”Taxi”.

Molly Pettersson Hammar – Molly slog igenom i Idol och fick stora rubriker under årets Melodifestival. Inte för att hon gick vidare till final utan för att hon inte fick en finalplats. Nu är hon aktuell med uppföljaren ”Something right”.

Måns Zelmerlöw – Måns utmanar sig själv den här veckan. Från hans album ”Perfectly Damaged” har det blivit dags att testa ”Should´ve gone home”. Blir det två låtar på listan framöver eller blir det nådastöten för ”Heroes”?


Svensktoppsjuryn består av 500 personer som valts ut av CMA Research. Juryns sammansättning motsvarar Sveriges befolkning 16-79 år. Resultatet presenteras av Carolina Norén på söndagar 11.03-12.00 i Sveriges Radio P4.

Programmet går att lyssna på i efterhand på sverigesradio.se och i appen Sveriges Radio Play.

Svensktoppen med Carolina Norén på Facebook. 

Kontakt:

Carolina Norén, Svensktoppens programledare/producent

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista