Husdjur till varje pris

39 min
Vi lägger ner allt mer pengar på våra husdjur. Vård, mediciner, mat, kläder och leksaker för flera miljarder varje år. Vad har du gjort för ditt djur? I Karlavagnen onsdag är du välkommen att prata med Paul Zyra. Ring 099-110 90 i kväll eller mejla karlavagnen@sverigesradio.se! Du kan också kommentera här på hemsidan eller på vår Facebooksida.

Skickar du hunden på spa för att den ska ha det bra? Har du låtit din fågel genomgå en dyr operation som du nästan inte hade råd med? Ring Karlavagnen ikväll och berätta om hur mycket du låter ditt husdjur kosta och varför djuret är värt varenda krona. Eller ring om du tycker att det ibland har gått för långt - att sällskapsdjuren blivit viktigare än våra medmänniskor.

Karlavagnen med Paul Zyra börjar efter 23, men slussen öppnar redan vid 21. Numret är 099-110 90, eller maila karlavagnen@sverigesradio.se. Du kan också kommentera på vår Facebook-sida och på Twitter med #karlavagnen. Vi finns även på Instagram.

Kommentarer här på hemsidan ska vara kopplade till artikeln. Inlägg som inte håller sig till ämnet riskerar att tas bort. Allmänna synpunkter eller frågor hänvisar vi till Lyssnarservice. Kommentarerna bör utmärkas av respekt för andra och hålla en god ton.
Läs också Sveriges Radios regler gällande kommentering.

Musik som spelats i avsnittet

 • 23.29
  Cat Stevens - I Love My Dog
  Album: The Very Best Of Cat Stevens
  Kompositör: Cat Stevens
  Bolag: Island
 • 23.48
  Cajsa Stina Åkerström - Chans
  Album: Sånger Om Dej Och Mej
  Kompositör: Cajsa Stina Åkerström
  Bolag: Calimba Records