Om guldkornen i motionsfloden!

94 min

Berätta om din träningspassion och hur du hittade den. När det finnsmassor av motivation i bagaget leder det ofta till nytänkande och du kanske till och med varit så innovativ att du skapat din egen motionsform. I Karlavagnen tisdag är du välkommen att prata med Christian Olsson i Göteborg. Ring 099-110 90 i kväll eller mejla karlavagnen@sverigesradio.se! Du kan också kommentera här på hemsidan eller på vår Facebooksida.

Vad är det som gäller för dig, motionera i grupp eller ensam?

Har du bestämt dig för att lagsporter aldrig mer skall bli din grej utan hädanefter är det annat som gäller och vad är det i så fall?

Motionerar du med djur, ring och beskriv glädjen i agilityträning med egensinniga kaniner eller hur du svettas i din dressyrdrillning på ridskolan. 

Och handen på hjärtat: Är det här egentligen så mycket till motion?

Ring till Christian Olsson i kväll på 099-110 90 (telefonslussen öppnar 21.00) eller mejla till karlavagnen@sverigesradio.se!

Kommentarer här på hemsidan ska vara kopplade till artikeln. Inlägg som inte håller sig till ämnet riskerar att tas bort. Allmänna synpunkter eller frågor hänvisar vi till Lyssnarservice. Kommentarerna bör utmärkas av respekt för andra och hålla en god ton.
Läs också Sveriges Radios regler gällande kommentering.

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista