Fuck cancer!

98 min

Hur är det att leva med en dödlig sjukdom? Smärtsamma besked, behandlingar, trötthet, operationer, smärta, hopp och förtvivlan. Hur klarar du det? Hur berättar du för vänner, arbetskamrater? I Karlavagnen onsdag är du välkommen att prata med Johanna Linder i Jönköping. Ring 099-110 90 i kväll eller mejla karlavagnen@sverigesradio.se! Du kan också kommentera här på hemsidan eller på vår Facebooksida.

I veckan avled den folkkäre författaren och dramatikern Henning Mankell av just cancer och varje år avlider över 20.000 svenskar i denna sjukdom.

 Vissa cancerformer är välkända, just nu pågår ju Rosa Bandet-kampanjen till förmån för bröstcancer. Medan andra cancerformer är så ovanliga att vi inte ens vet i vilken kroppsdel vi ska placera dem.

 I kväll i Karlavagnen vill vi höra din berättelse om bröstcancer, tjocktarmscancer, skelettcancer, lungcancer eller någon annan form av sjukdomen. Hur har ditt liv förändrats sen du fick cancerdiagnosen?

Ring till Johanna Linder i kväll på 099-110 90 (telefonslussen öppnar 21.00) eller mejla till karlavagnen@sverigesradio.se!
Mejla
redan i förväg och skicka med ditt telefonnummer om du vill vara med i kvällens program!

Kommentarer här på hemsidan ska vara kopplade till artikeln. Inlägg som inte håller sig till ämnet riskerar att tas bort. Allmänna synpunkter eller frågor hänvisar vi till Lyssnarservice. Kommentarerna bör utmärkas av respekt för andra och hålla en god ton.
Läs också Sveriges Radios regler gällande kommentering.

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista