Hur pinsam kan man vara?

94 min

I kväll skall det handla om de mest pinsamma du varit med. Så gräv fram berättelserna ur skrymslen och vrån och berätta när du helst av allt skulle viljat sjunka genom jorden eller skjuta ut dig ur en katapult. Vi trampar alla i klaveret, gör bort oss inför familj, kollegor eller främlingar. Ofta kan man ju skratta åt det i efterhand och det gör vi ikväll. Ring Leif Hedegärd i Göteborg på 099-110 90 i kväll eller mejla karlavagnen@sverigesradio.se! Du kan också kommentera här på hemsidan eller på vår Facebooksida.

Har du galopperat över gatan för att du såg din gamla vän som du inte sett på evigheter och kastat dig över honom i en glädjens omfamning. Det är bara det att när mannen vänder sig om skräckslagen och beredd att kalla på polis så är det helt fel person, vad gör man då?

Eller har du med  rosor, teaterbiljetter och bord bokat på finrestaurangen uppvaktat din man på bröllopsdagen som visade sig varit för precis en vecka sedan, hur löser man sådant? Eller envisas du med att kalla din dotters nya pojkvän för exets namn trots att du varje kväll efter tandborstningen, tittar in i spegeln och tyst säger Jonas, Jonas, Jonas Jonas…….

Ring till Leif Hedegärd  i kväll på 099-110 90 (telefonslussen öppnar 21.00) eller mejla till karlavagnen@sverigesradio.se! Mejla redan i förväg och skicka med ditt telefonnummer om du vill vara med i kvällens program!

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista