John Lundvik, Louise Hoffsten och Badpojken intar utmanarposition

3:49 min

På första utmanaren hyllas de dagar som ingår i en weekend, den andra handlar om de människor som tvingas att tigga och på den sista så frias det till en fotbollsspelare.

John Lundvik - Han har synts i TV:s "Så Ska De Låta" men främst har han tidigare skrivit låtar åt andra artister, bland annat Sanna Nielsen. Han var dessutom med och skrev bröllopslåten som låg i topp i hela 35 veckor med Björn Skifs och Agnes. Nu sjunger han själv och är utmanare med låten där han lever livet som om det var helg hela tiden i "Friday Saturday Sunday".

Louise Hoffsten - Tiggeriet är ett laddat samtalsämne som många har åsikter om. På veckans andra utmanare så lyfter Louise fram människan som tvingas till situationen att behöva tigga ihop pengar för att försörja sig. "My Dignity" finns också med på aktuella albumet "L". Man kan tro att det står för Louise men titeln står för 50 med romerska siffror. Det syftar på att Louise är en nybliven 50åring.

Badpojken - Bakom en av årets mest streamade låtar döljer sig bland annat Michael Saxell och hans samarbetspartner Fredrik Andersson i kollektivet som kallar sig för Badpojken. De gjorde denna låt om fotbollsspelaren John Guidetti och bjöd in en tjej som heter Frida Green att sjunga på låten där hon helt enkelt friar till John och vill att det ska ställas till med bröllop.

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista