Stina med Eva-Marie om ärr

90 min

"Du kan inte se de ärr jag bär på insidan. De läkta, med mer eller mindre stabil ärrvävnad och de oläkta glipande, varande, som lätt blir uppslitna –igen." Stina Wollter

Hon ser själen som vår inre GPS och tror inte att det är meningen av vi ska leva i glädje hela tiden, för då brinner vi upp.

Många är de känslomässiga ärr som påverkat Eva-Marie Janelo i sina val i livet. Idag är hon akupunktör, arbetar med kinesisk medicin och är i botten massageterapeut. Hon hade en tuff uppväxt som gjorde att hon fick ett komplicerat förhållande till beröring och till sitt känsloliv - något hon idag menar hjälper henne att förstå sina patienter bättre.

Hör Stina och Eva-Maries samtal om kroppen och själen, om balans och kaos, om att överleva och att bygga om och om varför hon önskar att vi ska bli bättre på att be om hjälp.

Du som lyssnar, hur förhåller du dig till alternativmedicin? Avvisande eller öppen?

Hur ser du på dina ärr – både dom som syns och dom som inte gör det?

Hur ser din väg till läkande och försoning ut?

Vad är balans för dig?

Och vad händer när du våga lita på magkänslan?

Ring 018 - 17 40 20 under sändning kl 22.05-00.00 så kan du kanske vara med per telefon efter 23 eller dela med dig per mail till sondagsstina@sverigesradio.seDu hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista