Att vara stolt

77 min

På fredagskvällen i Karlavagnen så tänkte vi slänga Jante överbord och ägna hela programmet åt sådant vi är stolta över. Att vara stolt över något är ju ofta en fantastisk känsla som stärker. Ring och prata med Ehsan Noroozi om din stolthet. Ring 099-110 90 i kväll eller mejla karlavagnen@sverigesradio.se! Du kan också kommentera här på hemsidan eller på vår Facebooksida.

Självklart har våra tankar i dag handlat mycket om det fruktansvärda dådet i Trollhättan i går. I tillvaron behövs ju ljuset och i kväll vill vi ägna programmet åt ljusa fantastiska berättelser. Så dela med dig, vad är du stolt över? 

Är du stolt över att äntligen ha landat det där drömjobbet som du suktat efter de senaste tio åren? Kanske är det så att du, trots omgivningens invändningar, blivit en fena på att dansa salsa eller tango? Det kan också vara så att du har kvarterets vackraste äppelträd. Ta nu tillfället i akt och dela med dig av just din stolthet.

I kväll i Karlavagnen vill vi höra din historia om hur du eller någon i din närhet uppnådde det där ingen trodde var möjligt. Ehsan är med dig i studion från Halmstad direkt efter sporten 21.40. Du når oss på 099 110 90, slussen öppnar 21:00. Eller mejla oss redan nu på karlavagnen@sverigesradio.se, glöm inte att bifoga ditt telefonnummer om du vill vara med i kvällens program

Du kan även kommentera och kontakta oss via vår Facebook-sida och på Twitter, gärna med #karlavagnen. Vi finns även på Instagram.

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista