Möt årets kock Tomas Diederichsen

39 min

Idag blir det mera matlagning i studion, då 2011 års kock Tomas Diederichsen kommer på besök. Vi pratar också gröt med forskaren och grötälskaren Hanna Isaksson. Vi diskuterar hur man ska förhålla sig till alla rykten som strömmar in kring det kaotiska och slutna Libyen. Och vad rykten i allmänhet har för värde. Och så undrar vi hur länge politikerna kan fortsätta säga att det går så bra för Sverige, med såväl nedåtgående börskurva som fortsatt hög ungdomsarbetslöshet. Vår egen ekonomiska kommentator Christer Hillbom reder ut detta. Bisittare är Ivan Garcia. ----------------------------------- Hanna Isakssons grötrecept Rågflingegröt 1 portion 1.5 dl rågflingor 3 dl vatten lite salt om man vill Låt koka 3-4 min på plattan eller i mikro. Se till att ha en tillräckligt stor skål så det inte kokar över. Servera med rårörda lingon och mjölk! Tips: Ta kastrullen från plattan och låt den vila med lock en minut så släpper gröten från kastrullen. Davosgröt 1 portion 1.5 dl rågflingor 3 dl vaniljyoghurt Rör ihop och låt stå i kylskåp en stund, går bra att göra dagen innan. Toppa med bär eller sylt!

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista