Hur håller man kärleken vid liv i ett distansförhållande?

90 min

Ett förhållande på distans innebär en del utmaningar. Den som lider av svartsjuka kan lägga ner tanken direkt. Men för alla er andra som kanske träffats genom nätet, hur gör ni för att få det att fungera? Detta är kvällens ämne, ring och dela med dig av din berättelse. Ring 099-110 90 i kväll eller mejla karlavagnen@sverigesradio.se! Du kan också kommentera här på hemsidan eller på vår Facebooksida.

Består livet av härliga kärlekshelger med god mat, vin, tända ljus, sex och långa skogspromenader? Och hur ser vardagen däremellan ut, räknar du muck-kam för att tiden skall gå eller njuter du av en vardag i full frihet där du kan jobba hur mycket du vill och umgås med dina vänner obegränsat?

Vad finns det för trix för att även dela vardagen? Skypa är ju ett bra sätt för att ha en kontakt där man kan prata om det mest vardagliga som hur det var på jobbet, de nya kläderna man köpt eller hur det är med gamla mormor.

Kanske skall man överraska varandra lite då och då, skicka ett brev istället för ett mejl,ge varandra presenter eller varför inte ta några dagar semester och bara dyka upp helt oanmäld.

Men så kommer säkert den dagen när den ena vill vakna upp i samma säng som sin käresta varje morgon medan den andra  tycker hen har det ultimata livet med en vardag i full frihet och kärlekshelger att se framemot, hur gör man då?

Ring till Leif Hedegärd  i kväll på 099-110 90 (telefonslussen öppnar 21.00) eller mejla till karlavagnen@sverigesradio.se! Mejla redan i förväg och skicka med ditt telefonnummer om du vill vara med i kvällens program!

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista