Programmet där alla gör bort sig

80 min

"De var tvungna att övertala mig, för jag hade aldrig trott att jag skulle kunna spela tv-thriller". Det säger skådespelaren Melinda Kinnaman som är gäst i Uggla i P4 och som just nu är aktuell som kriminolog i Tv4:s thrillerserie Modus.

Skådespelaren Melinda Kinnaman är aktuell som kriminolog i Tv4:s nya thrillerserie Modus. Hon berättar om att det värsta hon vet är att göra bort sig. Och att hon gjort bort sig under första inspelningen. Hör vad som hände då och om hur det varit att ha Ingmar Bergman som svärfar.

Uggla undrar om det inte var han som fick in henne på scenskolan? Dessutom får vi höra Alcazars sångare Lina Hedlund sjunga duett med Magnus Uggla och höra henne berätta varför hon har ett ansträngt förhållande till låten Alla Flickor av Linda Bengtzing

Annars pratade vi om övertalningar och vem som har lätt för att säga nej. Hur många gånger har Magnus Uggla sagt ja till saker och ångrat sig sedan. Hur var det den där gången han tackade ja till melodifestivalen och hur lyckat blev det?

Och du som lyssnar – har du blivit övertalad att göra något och vad hände då?

Hör av dig till oss i programmet!


PROGRAMLEDARE: Magnus Uggla

BISITTARE: Maja Åström

PRODUCENT: Anna Ivemark

WEBB- OCH PUBLIKREDAKTÖR: Ronnie Ritterland 

REDAKTÖR: Anders Backlund

TEKNIKER: Fredrik von der Phalen

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista