Att vara sin egen chef

85 min

Vad var det som gjorde att du tog steget och bestämde dig för att bli din egen? Och hur har resan varit? I Karlavagnen fredag kan du prata med Peter Wahlbeck som sänder från Halmstad. Ring 099-110 90 i kväll eller mejla karlavagnen@sverigesradio.se! Du kan också kommentera här på hemsidan eller på vår Facebooksida.

Du kanske precis har startat ett skrädderi eller arbetar med att rycka stubbar i skogen. Var det en oförstående chef på ditt gamla jobb som fick dig att starta eget eller var det så att du kände att din ide skulle slå omvärlden med häpnad? För många så handlar det ju om att ta befälet över sin egen tillvaro medan andra ser det som att man drunknar i paragrafer. Kanske var det så att du efter mycket funderande bestämde dig för att avstå, det vill vi såklart också höra om.

Peter Wahlbeck är med dig direkt efter sporten - vi drar igång 21.40. Når oss gör du på 099-110 90 och slussen öppnar 21.00. Du kan också mejla oss redan nu på karlavagnen@sverigesradio.se. Glöm inte att bifoga ditt telefonnummer om du vill vara med i kvällens program.

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista