Darin, Sven-Bertil Taube och Lena Philipsson utmanar

5:19 min

Noterbart denna vecka är att Darin får chansen att utmana sig själv. Han ligger ju sedan tidigare i topp på listan med ”Ta mig tillbaka” och utmanar den här veckan med ”Juliet”. Övriga utmanare är Sven-Bertil Taube som också tolkar Strömstedt i ”Förlorad igen” och så får Lena Philipsson en omtest med ”Jag är ingen älskling”, en låt som nu hör till de mest spelade i P4.

Läs mer om veckans utmanare

Darin – Dubbelchans för Svensktoppsettan Darin den här veckan, men hur påverkas hans topplacering nu när han utmanar sig själv? Kommer ”Ta mig tillbaka” behålla förstaplatsen när ”Juliet” nu slängs in i leken som utmanare…?

Sven-Bertil Taube – Legendaren Sven-Bertil debuterade redan 1970 på Svensktoppen. Nu är han aktuell som utmanare med sin tolkning av Niklas Strömstedts låt ”Förlorad Igen” från TV-programmet ”Så mycket Bättre”.

Lena Philipsson – Albumaktuella Lena Philipsson fick redan i början av hösten en utmanarchans med comeback-singeln ”Jag är ingen älskling”. Nu blir det en omtest då låten blivit en av de mest spelade i P4.


Svensktoppsjuryn består av 500 personer som valts ut av CMA Research. Juryns sammansättning motsvarar Sveriges befolkning 16-79 år. Resultatet presenteras av Carolina Norén på söndagar 11.03-12.00 i Sveriges Radio P4.

Programmet går att lyssna på i efterhand här på sverigesradio.se och i appen Sveriges Radio Play.

Svensktoppen med Carolina Norén på Facebook. 

 

Kontakt:

Carolina Norén, Svensktoppens programledare/producent

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista