Specialpodd om Dota 2 med Joakim "Akke" Akterhall - premiär!

22 min
Lyssna på premiären av P3 Spel: Specialpodd om Dota 2! Angelica har teamat upp med proffsspelaren Joakim "Akke" Akterhall för att i tio avsnitt djupdyka i ett av de mest populära spelen just nu.

Joakim "Akke" Akterhall började spela redan som treåring när han upptäckte Super Mario Bros och sedan dess har spelandet vuxit från hobby till jobb. Idag är han en av världens främsta Dota 2-spelare och kan stoltsera med en vinst i världsmästerskapet The International 2013. Given kvalifikation för att programleda P3 Spel: Specialpodd om Dota 2!

Joakim "Akke" Akterhall och Angelica Norgren kommer under tio veckor framöver att snacka taktik & trender, bjuda på inblick i livet som professionell e-sportare och träffa andra stjärnor från Dota 2-scenen. Och du som lyssnar får så klart följa med! 

I första avsnittet hänger duon hemma hos Akke för att snacka favvohjältar, hur man bäst spenderar vinstpotten från ett världsmästerskap och om knepen som gör dig till en bättre Dota 2-spelare. Dessutom, hör du till skaran med nyfikna noobs så blir det en genomgång av spelets grunder och exakt vad som gör det så poppis.

P3 Spel: Specialpodd om Dota 2 släpps varje onsdag 15.00 här på hemsidan och för dig som prenumererar på P3 Spel dyker avsnittet upp direkt i feeden.