Detoxar du också?

78 min

Det är inte bara sprit, cigg och chips du behöver pausa eller lägga ner helt- kanske finns det andra ovanor som du skulle må bra av att detoxa? Mobiler? TV-serier? Godis? Ring Ehsan Noroozi och berätta! Ring 099-110 90 i kväll eller mejla karlavagnen@sverigesradio.se! Du kan också kommentera här på hemsidan eller på vår Facebooksida.

I sociala medier kan man följa Henrik Schyfferts mobildetox, hur svårt kan det vara? Har du kanske också försökt?

I kväll vill vi prata om vad du har slutat med eller vill sluta med, och varför. Kanske har tv-serier helt tagit över ditt liv. Eller så skräms du av baconlarmen som duggar tätt och vill välja ett liv i grönt? Kvällens producent känner att en möbeldetox kanske skulle behövas, vad är det som gör att vi hela tiden måste sluta med saker?

Vi vill gärna prata om just det. Vårt ständiga behov av detox. Ehsan Noroozi är med dig i kvällens program och vi drar igång 21:40.

Ring Ehsan Noroozi i Halmstad099-110 90, slussen öppnar 21.00, men du kan också mejla oss på karlavagnen@sverigesradio.se. Glöm inte att bifoga ditt telefonnummer om du vill vara med i kvällens program. Du kan även kommentera och kontakta oss via vår Facebook-sida och på Twitter, gärna med #karlavagnen. Vi finns även på Instagram.

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista