Var finns kvinnorna i tv-husbanden, hur återvinna vallningar och kan klistermärken vara lösningen på klimatfrågan?

Här finns inget ljud
På spåret, Tack för musiken, Så mycket bättre, Lotta på Liseberg, Partaj...Listan kan göras lång på tvprogram med husband som består nästan enbart av män. Vad beror det här på och är det dags att införa en ny husbands-policy?

Det frågar vi Anna Rastner, programchef på TV4 och Dan Panas, presschef på Kanal 5.

Och varför verkar det som att vi måste gå igenom ett område i taget - först underhållningstv, sedan sportjournalistik och nu husband? Lina Thomsgård, grundare av Rättviseförmedlingen, kommer hit och svarar på det.

Annika Lantz har kommit i klimakteriet och funderar en del på vallningar. Det framstår som ett oerhört slöseri med energi att inte ta tillvara på all den där värmen. Vi pratar med Christian Müller, forskare och docent i kemi och kemiteknik på Chalmers, om hur man bäst tillvaratar den värme en kvinna i klimakteriet alstrar.

Och vi pratar ännu mer om klimatfrågan - på 70-talet tog det som då hette Energisparkommittén fram ett gäng klistermärken som delades ut till medborgarna. Det var text av typen:  "Siste att lämna rummet släcker lyset." Eller "Duscha max tre minuter."

Vad skulle en sådan klistermärkeskampanj ha för effekt idag? Det frågar vi Kjell Olof Feldt, som var handelsminister på den här tiden.

Programledare: Annika Lantz

Bisittare: Anders G Carlsson

Producent: Anna-Karin Ivarsson