Hur fixar du höstmelankolin?

64 min

I måndagens Karlavagnen talar vi om höstmelankoli. Känner du dig på sämre humör eller blir tröttare under hösten? Hur tampas du med det? Ring Fredrik Virtanen och Marjaana Kytö i Stockholm och berätta. Ring 099-110 90 på måndagskvällen eller mejla karlavagnen@sverigesradio.se! Du kan också kommentera här på hemsidan, på vår Facebooksida eller på Instagram.

Undersökningar visar att man har svårt att koncentrera sig i jobbet eller att man blir extra sugen på godis. November är den mörkaste månaden och då kan man bli modfälld eller till och med deprimerad, som en liten del (7 %) av befolkningen gör.  Men det går att fixa ljus i höstmörkret.  Skaffar du en energilampa eller åker du kanske söderöver?

Har du bra tips om hur höstdepp kan botas, så ring till Karlavagnen i kväll och prata med Fredrik Virtanen och Marjaana Kytö. Karlavagnen startar kl. 21.40.

Ring Fredrik Virtanen och Marjaana Kytö på 099-110 90 (telefonslussen öppnar klockan 21), mejla karlavagnen@sverigesradio.se och kommentera på vår Facebooksida eller på Twitter med #karlavagnen. Vi finns också på Instagram.

Voit kertoa tarinasi myös suomeksi!

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista