När lönen inte består av pengar

80 min

Enligt en forskningsrapport till Regeringskansliet så är svenskarnas engagemang i ideella föreningar större än någonsin. Nästan varannan vuxen engagerar sig på olika sätt. I Karlavagnen fredag kan du prata med Per Scholander som sänder från Halmstad. Ring 099-110 90 i kväll eller mejla karlavagnen@sverigesradio.se! Du kan också kommentera här på hemsidan eller på vår Facebooksida.

Är du en av dem som väljer bort tevesoffan för att ge dig ut och arbeta ideellt på din fritid? Vad har det gett dig och vad var det som fick dig att börja? Kanske hittade du din livspartner där vid soppköket på härberget. Eller så insåg du att det var dags att byta yrkesinriktning efter att ha tränat knattarna i fotboll. Ikväll vill vi höra din berättelse om dina erfarenheter av att jobba ideellt.

Dela med dig I sveriges största samtalsrum, Per Scholander är med dig i halmstadsstudion och vi drar igång 21.40. Slussen når du som vanligt på 099-110 90 eller mejla oss till karlavagnen@sverigesradio.se. Glöm inte att bifoga ditt telefonnummer om du vill vara med i kvällens program.

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista