Specialpodd om Dota 2: Jonathan "Loda" Berg

26 min
I andra avsnittet av P3 Spels Specialpodd om Dota 2 gästas vi av Akkes Alliance-lagkamrat Loda som snackar om rollen som carry, att stå rampljuset och att vända förlust till vinst.

Joakim "Akke" Akterhall och Jonathan "Loda" Berg har spelat tillsammans  i 11 år (stålbröllop!) och har blivit en etablerad duo på Dota 2-scenen. I veckans podd berättar Loda om sin långa proffskarriär, om tiden som ung och kaxig och om motgångarna som följde året efter VM-vinsten. Hur gör man egentligen för att vända en negativ trend och komma tillbaka till toppen? Dessutom: Loda sjunger upp, Akke skäms för sitt gamla nickname och Angelica Norgren lanserar “pojkbandsteorin”.

Det blir även en genomgång av hur man bäst placerar ut sina wards och får stenkoll på kartläget!

P3 Spel: Specialpodd om Dota 2 släpps varje onsdag 15.00 här på hemsidan och för dig som prenumererar på P3 Spel dyker avsnittet upp direkt i feeden.

PS. Tack alla som hört av sig och grattat Akke efter framgångarna i kvalet till Frankfurt-majorn under tisdagskvällen! Vi spelade in detta avsnitt innan, men vi lovar att svara på era frågor i kommande avsnitt!