Vad tänker du om matchen?

38 min
I kväll avgörs det om Sveriges herrar går till Fotbolls-EM eller inte. Bragd eller fiasko, vi får väl se! Och det vi vill höra är dina tankar om matchen och laget, vare sig det är glädje, sorg, lättnad eller uppgivenhet. I Karlavagnen tisdag är du välkommen att prata med Marcus Leifby. Ring 099-110 90 i kväll eller mejla karlavagnen@sverigesradio.se! Du kan också kommentera här på hemsidan eller på vår Facebooksida.

Karlavagnen sänder tillsammans med kollegorna på Sportradion i kväll men blir som vanligt ett forum för dina tankar och känslor.

Vill du skrika: Avgå alla! eller Allt är förlåtet! Lättade suckar eller besvikna själar, välkomna att vara med när Karlavagnen och radiosporten gör gemensam sak och eftersnackar Sverige-Danmark.

Din röst i natten är Marcus Leifby. Vi är med från och till under kvällen, fullt fokus på lyssnarna efter klockan 23, men ring 099-110 90 redan från kl 21. Vi finns också på mejl, karlavagnen@sverigesradio.se. Och så kan du tweeta oss @p4karlavagnen, gärna med #karlavagnen, och så finns vi på Facebook och Instagram.

Mejla redan i förväg och skicka med ditt telefonnummer om du vill vara med i kvällens program!

Kommentarer här på hemsidan ska vara kopplade till artikeln. Inlägg som inte håller sig till ämnet riskerar att tas bort. Allmänna synpunkter eller frågor hänvisar vi till Lyssnarservice. Kommentarerna bör utmärkas av respekt för andra och hålla en god ton.
Läs också Sveriges Radios regler gällande kommentering.

Musik som spelats i avsnittet

 • 23.27
  Titiyo - Hålla Dig Vaken
  Kompositör: Jonathan Johansson, David Lindvall, Dante Kinnunen
  Bolag: Warner Bros
 • 23.37
  Lianne La Havas - What You Don't Do
  Kompositör: Lianne La Havas
  Bolag: Warner Bros
 • 23.49
  Lisa Nilsson - När Kärleken Tar Slut
  Album: Så Mycket Bättre 2015 Jenny Berggrens Dag - Musik Ur Tv 4 Programmet: "Så Mycket Bättre" Säsong 6, 2015
  Kompositör: Buddha, Joker
  Bolag: Warner Bros