Vem kan du prata med?

52 min

I kvällens Karlavagnen samlar vi ihop oss efter en dramatisk vecka i världen och i Sverige. Vem pratar du med när du känner oro? Eller har din vecka kanske tvärtom haft glädjeämnen? Vad är det och vem delar du det med i så fall? Ring Ehsan Noroozi i Halmstad och berätta! Ring 099-110 90 i kväll eller mejla karlavagnen@sverigesradio.se! Du kan också kommentera här på hemsidan eller på vår Facebooksida.

När barnen ser på Lilla Aktuellt uppmanas de att prata med en vuxen för att bearbeta hemskheter. Men för oss som är de där vuxna – vilka kan vi prata med? Vem pratar du med när du känner dig orolig?

Har du kanske ändrat planer efter Säpos presskonferens? På vilket sätt? Eller har du blivit rädd för sådant som tidigare inte skrämt dig alls?

Det är viktigt att gå vidare och låta livet ha sin gång. Men hur gör vi det? I kväll vill vi höra om dina funderingar kring senaste veckan händelser Ehsan Noroozi är med dig i kvällens något kortare Karlavagnen.

Vi sänder mellan 21:40 och 23:00. Numret är som vanligt 099-110 90 och slussen öppnar 21:00 men du kan nå oss via mejl till karlavagnen@sverigesradio.se. Glöm inte att bifoga ditt nummer om du vill vara med I kvällens program. Du kan även kommentera och kontakta oss via vår Facebook-sida och på Twitter, gärna med #karlavagnen. Vi finns även på Instagram.

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista