Lars Winnerbäck, Jenny Berggren och Jennifer Brown utmanar

7:08 min
Bland veckans utmanare märks rekordhållaren Lars Winnerbäck aktuell med nya singeln ”Köpt en bil”. 239 veckor blev det med ”Om du lämnade mig nu”. Hur många veckor kommer det att bli nu? Lyssna på och läs mer om veckans utmanare här!

Veckans utmanare

Lars Winnerbäck – Winnerbäck har sedan 2007 haft stora framgångar på listan. Då kom ”Om du lämnade mig nu” som höll sig kvar i 239 veckor och som fortfarande är den låt som legat näst längst på listan. Nu är han aktuell som utmanare med nya ”Köpt en bil”.

Jenny Berggren – Jenny Berggren från Ace of Base är en av artisterna i årets upplaga av TV-programmet ”Så mycket bättre”. Hennes ”Lever så här” är en tolkning av en tidigare hit med hiphopduon  Ison & Fille.

Jennifer Brown – Det har gått sex år sedan Jennifer Brown släppte en skiva. Nu har hon bytt språk till svenska och är aktuell som utmanare. ”Kom hem till mig” har testats en gång tidigare, men får en omtest på grund av uppflyttning till A-listan i P4.


Svensktoppsjuryn består av 500 personer som valts ut av CMA Research. Juryns sammansättning motsvarar Sveriges befolkning 16-79 år. Resultatet presenteras av Carolina Norén på söndagar 11.03-12.00 i Sveriges Radio P4.

Programmet går att lyssna på i efterhand på sverigesradio.se och i appen Sveriges Radio Play.

Svensktoppen med Carolina Norén på Facebook.

Kontakt:

Carolina Norén, Svensktoppens programledare/producent