Vad rör sig i ditt huvud just nu? Ikväll är ämnet är fritt.

47 min
Har du fått nytt jobb? Brottas du med hur du ska hantera dina struliga tonåringar eller är du oroad över det politiska läget i världen? Eller går du omkring på små rosa moln efter att äntligen ha träffat den rätta? I Karlavagnen onsdag är du välkommen att prata med Pernilla Arvidsson i Jönköping. Ring 099-110 90 i kväll eller mejla karlavagnen@sverigesradio.se! Du kan också kommentera här på hemsidan eller på vår Facebooksida.

Ikväll vill vi prata om det ni pratade om idag vid fikabordet hemma, på jobbet eller i skolan.  Eller kanske det som du går och grubblar på men inte pratar om. Eller det där ämnet som du tycker att vi borda ha tagit upp för länge sedan.

Ring Pernilla Arvidsson ikväll 099-110 90 eller mejla redan nu karlavagnen@sverigesradio.se om allt mellan himmel och jord - inget är för stort eller för smått. Vi hörs efter fotbollen 23.15.

Kommentarer här på hemsidan ska vara kopplade till artikeln. Inlägg som inte håller sig till ämnet riskerar att tas bort. Allmänna synpunkter eller frågor hänvisar vi till Lyssnarservice. Kommentarerna bör utmärkas av respekt för andra och hålla en god ton.
Läs också Sveriges Radios regler gällande kommentering.

Musik som spelats i avsnittet

  • 23.33
    Kim Larsen - This Is My Life
    Album: Super Collection
    Kompositör: Gasolin', Michael Moloney
    Bolag: Columbia