Ghost, Sven-Bertil Taube och BKO & Christel Alsos utmanar!

2:09 min

Carolina Norén presenterar resultatet av omröstningen. OBS notera att programmet sänds först klockan 21.03!

Här är veckans utmanare!

Ghost – Heavy Metal-bandet Ghost har nu chans till debut på Svensktoppen. Hemlighetsmakeriet kring bandet har varit stort då de inte visar sina ansikten på konserterna utan är maskerade. De tros dock ha sina rötter i Linköping och har haft framgångar i USA. De är aktuella som utmanare med ”He is”.

Sven-Bertil Taube – Sven-Bertil lämnade listan för två veckor sedan med sin tolkning av låten ”Förlorad igen” som från början är skriven och framförd av Niklas Strömstedt. Nu är Sven-Bertil aktuell med ”C´est la vie”, ytterligare en låt från TV-programmet ”Så mycket Bättre”.

BKO & Christel Alsos – Bo Kaspers Orkester är tillbaka med nytt album och ny singel. ”Håll ut” handlar om känslor och problem som kan uppstå i långa relationer. Låten är en duett med norska sångerskan Christel Alsos.


Svensktoppsjuryn består av 500 personer som valts ut av CMA Research. Juryns sammansättning motsvarar Sveriges befolkning 16-79 år. Resultatet presenteras av Carolina Norén på söndagar 11.03-12.00 i Sveriges Radio P4.

Programmet går att lyssna på i efterhand på sverigesradio.se och i appen Sveriges Radio Play.

Svensktoppen med Carolina Norén på Facebook.

Kontakt:

Carolina Norén, Svensktoppens programledare/producent

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista