Stina med Johan om känslornas kraft

93 min

"Ofta har jag hamnat helt rätt när känslorna fått styra. Ibland har det i och för sig tagit flera år och rörigt har det varit på vägen - men rätt blev det, på något vis." Stina Wollter

Många av oss kanske längtar efter att ha mer kontakt med våra känslor. Så är det inte för Johan Lingdén; han vill komma närmare sina tankar och handla utifrån sitt förnuft – för nära sina känslor har han alltid varit.

För honom betyder hans tro att han ser mer ljus än mörker och hoppas att godheten ska segra över ondskan - precis som i spelen han spelar.

Hör Stinas samtal med söndagens gäst Johan Lingdén om vad musik och film kan göra med en människa, om hur han som liten trodde att han var beställd ur en postorderkatalog, om att våga be om hjälp och visa sig sårbar.

Du som lyssnar, vad spelar musik för roll i ditt liv? Sjunger du i kör? Dansar du till allt? Eller föredrar du stillsamma toner? Vad gör musiken med dig?

Önskar du att du lyssnade mer på dina känslor? Hur kommer det sig? Vad tror du skulle hända om du var lite mer förnuftig till vardags? Vad är det – att vara förnuftig och handla utifrån sina tankar, inte känslor?

Älskar du att spela spel? Vilken sort och varför?

Ring 018 – 17 40 20 under sändning - vad du än vill uttrycka för tankar och känslor - för att vara mer per telefon kl 23-00! Eller maila när som helst till sondagsstina@sverigesradio.se

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista