Har du letat efter kärlek på nätet?

84 min

Det har blivit allt vanligare att hitta partners via sociala medier. Man kan lyckas, men man kan också dra en nitlott. Ring och prata om nätdejting med Fredrik Virtanen och Marjaana Kytö.

Dejting-appar är mest populära bland ungdomar. Över 25 miljoner singlar söker redan kärlek genom sociala mediers olika dejtingsidor i världen. Har du redan hittat eller försökt söka din käraste via nätet? Visst kan man dejta online i fjärran länder, men hur lyckas det att hålla kärlekslågan vid liv?

Ikväll vill vi höra historier om hur man lyckats med dejting och ifall förhållandet har lett till ett liv tillsammans på riktigt. Eller varför gick det i stöpet? Dela med dig tips om hur du gick tillväga på nätet. Skrev du om dig som du är eller la du kanske till något extravagant om dig? Karlavagnen startar 21.40 och slussen öppnar som vanligt 21.00 och numret är 099-110 90. Du kan också mejla oss på Karlavagnen@sverigesradio.se. Glöm inte att bifoga ditt telefonnummer om du vill vara med i kvällens program. Du kan även kommentera och kontakta oss via vår Facebooksida eller på Twitter med #karlavagnen. Vi finns också på Instagram.

Voit kertoa tarinasi myös suomeksi!

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista