Två konserter från Korröfestivalen

Här finns inget ljud

Hör Nordic med Anders Löfberg, Erik Rydvall och Magnus Zetterlund. Därefter en konsert med MP3: Mattias Pérez, Nina Pérez och Mia Marin.

Nordic med Anders Löfberg, Erik Rydvall och Magnus Zetterlund har slipat och slipats under de tio år de spelats tillsammans. De utgör en självklar del av det svenska folkmusikutbudet. Jubileumsåret är fyllt av utmaningar , nu i december gör de en konsert tillsammans med Norrlandsoperans symfoniorkester.

Arbetsmetodiken hittade de tidigt – hela trion skriver låtar som de arrangerar tillsammans. Dessutom är de måna om att ha med en del pärlor ur den svenska traditionella låtskatten. 

Mattias Pérez kan man höra i mer än tio olika musikkonstellationer. I dagarna spelar han både i Norge och Chile. Med grunden i jazz på el-gitarr har Mattias utvecklats mot folkmusik som den starkaste influensen, men han korsar fritt gränserna över till andra genrer och musikaliska uttryck.

I MP3 – Mattias Pérez, Nina Pérez och Mia Marin får de alla sina egna låtar spelade, samtidigt som också de ger plats för de traditionella spelmanslåtarna.

Producent och programledare: Meta Alm

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista