Stjärnmötet jag aldrig glömmer

91 min

Sprang du på Cristiano Ronaldo? Tog du en selfie med Peter Forsberg? Berätta om när du träffade en sportstjärna. Ring Marcus Leifby på 099-110 90 i kväll eller mejla karlavagnen@sverigesradio.se!

Förra veckan kunde vi höra i Kvällspasset i P4 om lyssnarnas möten med Zlatan. På tisdagskvällen tar vi ämnet vidare i Karlavagnen och efterfrågar berättelser om när du mötte en idrottsidol, på ett oväntat ställe.

Har du krockat med Ingemar Johansson i en rondell i Gnosjö, delat taxi med Anja Pärson eller köpt en begagnad barnvagn av Tomas Brolin?

Oavsett om det gäller en halvkänd nyckelspelare i Degerfors eller självaste Pelé - ring i kväll och berätta hur det var när du fick en stund tillsammans med någon du beundrar. Magiska möten eller platta fall – I Karlavagnen med Marcus Leifby! Du ringer till 099 110 90 eller så skickar du redan nu ett mejl till karlavagnen@sverigesradio.se.

Programmet börjar 21.40, men slussen öppnar redan klockan 21. Och så kan du tweeta oss @p4karlavagnen, gärna med #karlavagnen, och så finns vi på Facebook och Instagram.

Mejla redan i förväg och skicka med ditt telefonnummer om du vill vara med i kvällens program!

Kommentarer här på hemsidan ska vara kopplade till artikeln. Inlägg som inte håller sig till ämnet riskerar att tas bort. Allmänna synpunkter eller frågor hänvisar vi till Lyssnarservice. Kommentarerna bör utmärkas av respekt för andra och hålla en god ton.
Läs också Sveriges Radios regler gällande kommentering.

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista