SÄSONGSAVSLUTNING med Sabina Ddumba!

61 min

Sabina Ddumba har alltid sjungit. När hon var 14 år bestämde hon sig för att satsa på musiken och började sjunga i kör. Sju år senare har hon släppt fyra låtar och gör sig redo för att åka på turné.

När jag var 12 år hade jag bestämt mig för att bli fotbollsproffs, säger sångerskan Sabina Ddumba.

Trots att fotbollen hade en stor plats i hennes hjärta, var det gospeln som fick henne att byta tankebana. Det var just gospeln i den kända kören Tensta Gospel Choir som blev Sabina Ddumbas ingång till artistlivet. Hon började köra åt artister och snart knöt hon kontakter i hela musikbranschen och började lägga krut på karriären som soloartist. Hon släppt hits som Effortless och Scarred For Life och i januari står hon på P3 Guld-scenen med sin senaste låt Not Too Young. Hon blir sällan nervös när hon sjunger framför folk, men ibland kan hon bli lite rädd för att känslorna ska ta över. Vi får se om hon kan hålla käsnlorna i styr när hon träffar Lilla Al-Fadji i programmets säsonsavslutning!

I Lilla Al-Fadji i P3 hör du hur LAF intervjuar och hänger med härliga gäster i Hälliwüüd radio – där vad som helst kan hända!
 Lilla Al-Fadji i P3 hördes första gången sommaren 2009. Karaktären Lilla Al-Fadji spelas av Felipe Leiva Wenger, även känd som Fille i rapduon Ison & Fille.


Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista