Vad är dina tankar om terrorn i Paris?

71 min

Med anledning av terrorangreppen i Paris sänder Karlavagnen extra i kväll. Ring och berätta vilka tankar du har om det som hänt. Programmet går 18.30 - 20.00. Ring 099-110 90 i kväll eller mejla karlavagnen@sverigesradio.se. Du kan också kommentera här på hemsidan eller på vår Facebooksida.

Det var en vanlig fredagskväll i Paris. Några såg en fotbollsmatch, andra en konsert, en del var på en bar eller satt på restaurang och åt när det fruktansvärda hände. Flera gärningsmän med automatvapen och självmordsbälten slog till på sex olika platser. Ett blodbad som slutade med över 128 dödsoffer och runt 200 skadades.

Vilka tankar går igenom ditt huvud i dag, dagen efter? Är du arg? Eller rädd och orolig för vad som ska hända nu? Funderar du på hur vi skydda oss från terrorister som inte själva är rädda för att dö? Eller fylls du av en vilja att kämpa för att demokratin ska vinna över terrorismen?

I kvällens extrainsatta Karlavagnen pratar vi om våra känslor och tankar efter terrordåden i Paris i går. Ring Johanna Linder på 099-110 90. Slussen öppnar 17.30 och programmet startar redan 18.30 och vi sänder fram till 20.00.

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista