Tårtdags igen för Magnus Uggla!

13 min

Nu har "Jag och min far" legat tre år på listan och detta uppmärksammar vi som vanligt med en tårta - även om jubilaren Magnus Uggla hade föredragit glass...

"Jag och min far" klättrar dessutom upp till andraplatsen den här veckan. Uggla behöver inte heller känna sig hotad av några nya artister på listan då vi inte får någon nykomling.

Miriam Bryant fortsätter överlägset att toppa listan och är nu etta för sjunde veckan i rad. Mando Diao faller till tredjeplatsen med "Strövtåg i hembygden" medan First Aid Kit står för veckans största kliv när de avancerar till fjärdeplatsen med "My silver lining".

Bland veckans utmanare hittar vi också Miriam Bryant som nu utmanar sig själv med "Ett sista glas" och även Avicii får en dubbelchans på listan inför nästa vecka i egenskap av utmanare med "Broken Arrows".

Vi har fortfarande inte fått någon jullåt på listan, kan utmanaren Linnea Olsson ändra på detta med sin version av julklassikern "Tänd ett ljus"?.

Jag vill också passa på att tacka alla för detta Svensktoppsår samt önska en God Jul och ett Gott Nytt År, då jag nu går på julledighet. Vi hörs i januari!

/Carolina Norén


Svensktoppsjuryn består av 500 personer som valts ut av CMA Research. Juryns sammansättning motsvarar Sveriges befolkning 16-79 år. Resultatet presenteras av Carolina Norén på söndagar 11.03-12.00 i Sveriges Radio P4.

Programmet går att lyssna på i efterhand på sverigesradio.se och i appen Sveriges Radio Play.

Svensktoppen med Carolina Norén på Facebook.

Kontakt:

Carolina Norén, Svensktoppens programledare/producent

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista