Jag blir så förbannad!

71 min

I kväll i Karlavagnen vill vi prata om den där gången då bägaren rann över och då du helt enkelt inte riktigt klarade att vara resonabel och lugn.

Har du brunnit till av ilska någon gång? Kanske som när regissören på guldbaggegalan visade fingret när hennes fotograf gick miste om en bagge. Ett spontant uttryck för besvikelse som inte är helt okey , eller?

Och visst har vi alla varit med om när det brister, när känslorna, ilskan, rädslan, besvikelsen får oss att göra något oväntat, från det lilla tjutet till den stora urballningen.

Även om det inte har synts i teve vill vi höra - när rann känslorna över för dig - när fick du ett riktigt frispel, kastade ut fjärrkontrollen genom fönstret, sparkade foten genom dörren med en bruten tå som resultat? Eller blev det en svordomsharang som chockade den mest förhärdade?

Vad det än var vill Peter Wahlbeck att du deltar i samtalet. Han är med dig i Sveriges största samtalsrum och vi drar igång 22:30. Ring på 099-110 90. Eller maila till Karlavagnen@sverigesradio.se. Det går lika bra att höra av sig på Facebook och vi finns även på Twitter och Instagram @P4Karlavagnen.

 

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".