Kungligt thé med Staffan Westerberg

38 min

I dagens Nordegren: Kan Sverige bedriva krig i Afghanistan med hoppande majoritet? När vi nu har haft val varför skärper sig inte partierna och gör upp? Thomas Nordegren ska också dricka kungligt thé med anledning av att det i dag är exakt 200 år sedan Jean Baptiste Bernadotte landsteg i Helsingborg, staden där Thomas växte upp. Från hans barndom kommer han ihåg det fula monumentet vid hamnfärjan Kvick. Inbjuden på eftermiddagsteet i studion är också skådespelaren Staffan Westerberg som just nu spelar i en alldeles lysande självbiografisk teaterföreställningen Elvaåringen. Och hur ska det gå med Kjerstin Dellerts närvaro vid premiären av Aniara på Stadsteatern på torsdag? Är hon bjuden? Bisittare: Nina Lekander

Kan Sverige bedriva krig i Afghanistan med hoppande majoritet? När vi nu har haft val varför skärper sig inte partierna och gör upp? Thomas Nordegren ska också dricka kungligt thé med anledning av att det i dag är exakt 200 år sedan Jean Baptiste Bernadotte landsteg i Helsingborg, staden där Thomas växte upp. Kungaparet intar sitt te samtidigt som Thomas, men på Sofiero slott där Marcus Nemrin förbereder kalaset.

Från hans barndom kommer han ihåg det fula monumentet vid hamnfärjan Kvick. Inbjuden på eftermiddagsteet i studion är också skådespelaren Staffan Westerberg som just nu spelar i en alldeles lysande självbiografisk teaterföreställning Elvaåringen.

Och hur ska det gå med Kjerstin Dellerts närvaro vid premiären av Aniara på Stadsteatern på torsdag? Är hon bjuden?

Och så kollar vi Thomas blodtryck.

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista