Medaljregn i Galavagnen!

65 min

Vem vill du ge ett pris inom idrotten, och för vad? Igår var det Idrottsgala, i kväll sänder vi Galavagnen - där du delar ut pris till just din idrottshjälte.

Saknade du någon pristagare i gårdagens medaljregn på Idrottsgalan i SVT? Ta då chansen i kvällens Karlavagn. För här skall det delas ut priser i alla tänkbara kategorier. Var med i kvällens program och dela ut pris till den som du tycker gjort ett bra jobb inom idrotten. Varför inte ett hederspris till alla dessa föräldrar som kör till matcher i ur och skur eller till den klubb som gjort ett bra jobb med ensamkommande flyktingar?

Ja, på med stassen, fixa makeupen och blanka skorna för i kvällens Galavagn skall det delas ut priser i valfria kategorier för gott utfört arbete i idrottens tjänst. Du kanske vill hylla din idrottshjälte med ett pris, eller är det barnens handbollstränare som skall få ett eller är det kanske du själv som skall prisas för att du så träget stigit upp i ottan och spelat innebandy med korpen?

Numret är 099-110 90. Christian Olsson tar emot ditt samtal. Eller maila till Karlavagnen@sverigesradio.se Det går också bra att höra av dig på sociala medier facebooktwitter instagram. Programmet startar klockan 22.30. Slussen öppnar vid 21.00.


Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".