Horoskop - Vetenskap eller mumbo jumbo

85 min

I helgen firas det kinesiska nyåret och en miljard människor världen över festar till det! Tidningarna är fyllda av festtips och av horoskop inför det nya, apans år. Tror du på vad horoskopen säger?

Det är inte bara idag. I nästan varje tidning kan man läsa sitt horoskop inför morgondagen.Det tycks vara så att trots att vi lever i en modern tid så läser vi horoskopen. Vissa tror på dem andra skrattar åt dem.

I kväll i Karlavagnen så vill vi prata om just det, vår relation till Horoskop och förutsägelser om hur våra liv skall te sig

Hur var det för dig? träffade du den där stora kärleken den andra måndagen i september? Stämde horoskopet eller var det inte en siffra rätt?

Kanske är det så att vi alla läser men ingen vill erkänna att de läser. Ta tillfället i akt och kom ur horoskopgarderoben i kvällens Karlavagn. I kväll vill vi höra allt om din relation till just horoskop

Ligger det något i att stjärnorna påverkar vår personlighet eller är det bara humbug? Det reder vi ut ikväll, med experthjälp - men också med hjälp av dig som lyssnar.

Peter Wahlbeck är med dig i kvällens största samtalsrum och vi drar igång 21:40. Dela med dig på 099-110 90, Slussen öppnar 21:00, men du kan också mejla oss direkt till karlavagnen@sverigesradio.se. Glöm inte att bifoga ditt telefonnummer omdu vill vara med i kvällens program, för det vill du väl?

Vi finns även på facebook samt Instagram och Twitter @P4Karlavagnen.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".