Bered er på ert mjukt och sensuellt uppvaknande!

Här finns inget ljud

Efter sex - Ulf Elfving med låtarna du aldrig glömmer börjar mjukt och sensuellt denna morgon - vår första låt känns som en smekning.

Det är förstås Dean Martin med Everybody loves somebody från 1964 som vi startar denna morgon med. Och ett bättre sätt att vakna kan man väl knappast tänka sig? Den har spelats in av flera artister i 20 år och aldrig blivit en hit. Inte ens Frank Sinatra fick den att lyfta. Men när Dean Martin satte tänderna i den, blev den alltså en stor succé.

Idag blandar vi ballader och härliga danslåtar från 50-60-70 talet. Vi leker, åker kärlekståg och drömmer oss bort till en egen måne. Med härliga hits som Baby love, Love train, Take me home country road, Lyckliga gatan och ett pärlband musikaliska toner till. Välkomna att ligga kvar i sängen eller ladda ner programmet i efterhand.  Och du vet väl att du kan lyssna på alla Efter sex - Ulf Elfving med låtarna du aldrig glömmer på Spotify. Länk ovan. Ha en skön söndag!Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".