Ett avsnitt från Lundströms Bokradio
42 min
Mats Söderlund med "Årorna i Flocktjärn", och Bokcirkeln cirklar vidare i "Återstoden av dagen" med Vanna och Göran Rosenberg
Lör 20 feb 2016 kl 08:05
Har Mats Söderlund gått och blivit megalomanisk med en coffetable-diktsamling? Vad är egentligen kärlek frågar vi Vanna och Göran Rosenberg i Bokcirkeln? Och mer förlossning åt folket!

Bokcirkeldeltagarna börjar bli frustrerade över butler Stevens oförmåga att uttrycka sina känslor. Vanna Rosenberg har haft en vecka i grubbleriets färg, och Göran tänker på stängda dörrar.

I veckans förlossningstopplista läser vi en förlossningsskildring vi fick tips av lyssnare Eva Sahlberg Blom. Från romanen "Vargskinnet Guds barmhärtighet" av Kerstin Ekman, från 1999.
Tack, Eva!

Mats Söderlund är alldeles aktuell med sin nionde diktsamling - denna gång i jättelikt A3-format. Hör Mats läsa ur samlingen och prata om dikterna.

Numer har Lundströms Bokradio en egen spellista på Spotify, som vi fyller på med den musik vi spelar i programmet. Prenumerera på listan, så missar du inga av våra låtar! Här är länken!
Lundströms Bokradios spellista

Om du vill söka upp musiken på annat sätt, är detta musiken som spelas i dagens program:
Ted Gärdestad - När showen är slut
The Temptations - Papa was a rollin' stone
Filmmusiken från "Återstoden av dagen"
Mattie Bye och Goran Kajfes - Uppbrott
Seinabo Sey - Younger (acoustic version)
Ará - Randi

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".