Farväl till sporten

70 min

I torsdags spelade JO Waldner – eller ”det evigt gröna trädet” som han kallas i Kina, sin sista elitmatch i bordtennis. En makalös karriär är över. I kvällens Karlavagnen pratar vi om att sätta punkt.

Att lägga skorna på hyllan, kasta in handduken, ja helt enkelt säga hej då till sin sport. Det vill vi prata med dig om i kväll. Hur var det för dig när du bestämde dig för att sluta satsa, för att hoppa av ridningen eller gå helhjärtat in för juridiken istället för tennisen?  

Var det av egen fri vilja du valde att sluta, eller tvingades du till det? Hur kändes det där beslutet? Blev du helt tom och identitetslös, eller upptäckte du nya sidor hos dig själv och genomgick en förvandling? Du kanske kom ut på andra sidan som en bättre människa? Eller har du slutat, men inte helt lyckats vända dig ifrån din älskade sport?

I kvällens Karlavagnen vill Linn Ohlsson höra om dina erfarenheter av att ta steget bort från sporten.  Ring 099-110 90. Eller maila till karlavagnen@sverigesradio.se. Vi finns även på Facebook eller så kan du höra av dig på Instagram och Twitter: @P4Karlavagnen.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".