Mitt eget lilla bygghelvete!

88 min

Vi tycks bli mer och mer fixerade vid våra boenden och man kan ju undra hur viktigt det är, egentligen? I kväll i Karlavagnen vill vi höra allt om dina halvfärdiga byggen och storslagna drömmar.

Säsongen är igång för hus och byggprogrammen i tv.  Den senaste veckan har vi kunnat följa en gråtande Anders Bagge med ett trasigt superhus, och ett par som förverkligade en storslagen husdröm i en skogsglänta. Du kanske själv sitter i samma situation som Anders. Eller upplevt värre kaos när du skulle byta panel på sommarstugan.

Hur var det när du skulle bygga om ditt arbetsrum till lekrum för barnen? Blev det som du hade tänkt dig eller har du också varit med om att bygga bort en relation bland gipsskivor och försenade hantverkare? Kanske lyckades du knäcka hela bostadsrättsföreningens värmesystem när du bara ville fräscha upp elementen i lägenheten? Hur var det för dig?

Dela med dig av dina erfarenheter och funderingar i Sveriges största samtalsrum 099-110 90. Peter Wahlbeck är med dig med start 21:40. Det går även bra att höra av sig på mail Karlavagnen@sverigesradio.se eller via Facebook. Såklart går det att nå oss via Twitter och Instagram @P4Karlavagnen. 

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".