Välkomna till en tidig trivsam timme med sköna skivor

Här finns inget ljud

I dagens Efter sex - Ulf Elfving med låtarna du aldrig glömmer bjuds vi på en hel del rock´n roll och såklart en del svenska hitar också.

Såklart att vi hyllar Ted Gärdestad som skulle fyllt 60 år den här veckan. Vi kör förstås en av hans största hit från den tiden - Eiffeltornet från 1974.

Och vad vore en söndagsmorgon utan Monica Zetterlund, hon fajtades för övrigt med Jan Malmsjö om att erövra Svensktoppen med just en av de låtarna som vi bjuds på idag, vilken? Jo det handlar förstås om Gröna små äpplen. Man kan säga att ingen av dem vann. Jan Malmsjö fick med den på listan men bara en enda vecka 1969, sen åkte den ut. Men både hans och Monica Z versioner spelas och älskas ju fortfarande trots Svensktoppsmissen.

Efter sex - Ulf Elfving med låtarna du aldrig glömmer, hinner idag med hela sjutton sköna hits från 50-,60,70-talet vi bjuds på Mary Wells, Tina Charles, Miriam Makeba, Spencer Davis Group med flera pärlor noga utvalda av musikproducenten Kerstin Behrendtz.

Så ha en skön söndag med oss, i sängen framför radion eller så laddar du ner spotify-listan som finns på länk här ovan. Ha en skön söndag!

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".