Vad du är bra!

89 min

Vad är det finaste någon sagt till dig och var var du när det hände? Ikväll i Karlavagnen vill vi gärna prata om konsten att ge och ta emot en komplimang. Varför ska det vara så svårt?

Hur reagerar du när någon ger dig en komplimang? Blir du glad eller känner du direkt att du blir obekväm? Och varför är det så svårt? Komplimanger är för många av oss livsviktiga men så vansinnigt svåra att ta emot. Det vill vi prata om i kväll. Många av oss blir snarare generade än glada. Hur är det för dig? Hur hanterar du komplimanger i vardagen. Behöver vi bli bättre både på att ge och ta emot? Ikväll vill vi höra om dina erfarenheter av att ta emot eller att ge.

Har du varit med om att dina försök bara resulterat i pinsam tystnad eller kanske ännu värre, i ilska? Och vad får man inte ge en komplimang för?   Ibland kan ju uppskattningen till och med kännas kränkande, har du varit med om det?

Dela med dig av dina erfarenheter och historier i kvällens Karlavagn, Ehsan Noroozi är med dig med start 21.40. Numret är 099-110 90. Du kan även höra av dig via mejl till karlavagnen@sverigesradio.se eller på sociala medier @P4Karlavagnen.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".