Gråtfest när bokcirkeln går i mål med "Återstoden av dagen". Och en unik intervju med Kate Atkinson som älskar slut.

42 min

Göran och Vanna Rosenberg har läst färdigt Kazuo Ishiguros "Återstoden av dagen", vi är i Edinburgh och träffar författargiganten Kate Atkinson, och gör ett nedslag i Sundsvall för att smaka bokrea.

Från och med nu är Lundströms bokradio begåvade med en Spotifylista där musiken vi spelar i programmen finns att prenumerera på.
Lyssna och prenumerera HÄR

Så har det blivit dags att skiljas en smula. Idag är det sista gången som bokcirkeln med Vanna och Göran Rosenberg samlas för att prata om läsningen av roman "Återstoden av dagen" som är skriven av Kazuo Ishiguro.
Hur ska det gå med Miss Kenton och butler Stevens?

Vår reporter Alba Mogensen har åkt till Sundsvall för att träffa Bokreans entusiaster, och Marie ger tips på bästa bokreaböckerna.

Kate Atkinson, som skrev den kritikerrosade och bästsäljande "Liv efter liv" är tillbaks på svenska med en ny roman om familjen Todd. Den här gången handlar det om den före detta krigsflygaren Teddy Todd, och hans liv som snäll och tråkig. Den nya romanen heter "En gud i spillror" och ges ut på svenska i mars.
Som en av få reportrar har Sofia Olsson fått ynnesten att prata med en rätt bakfull Kate Atkinson i ett slottsliknande hotell i Edinburgh.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".